Barna

div>
Barna är för söta! Nu är vi förkylda igen! Mike älskar att bygga tåg av bilen. Ibland är det resväska på släp, ibland en traktor! Mike tycker att bobbycaren är hans, fast det var Nicci som fick den i födelsedagspaketet! Inte får Nicci låna Mikes polisbil heller knapt! Då börjar dom brottas killarna. Galet! Det senaste buset killarna har är att öppna våra lådor. Dom är på el, man puttar till lådan och då öppnas den automatiskt. Detta tycker dom är kul bus, men jag blir tokig. Därför har vi kopplat på en kontroll på lådorna. Då kan man stänga av dom och killarna kan putta på lådorna utan att dom öppnas!
Lampbyte hos Alfsson! Nicci var vansinnig när han inte fick stå där uppe och hoppa och gunga.

Massor

Här har vart massor! Men nu blir det blogg igen! Jag pluggar till högskoleprovet och har gjort det i några veckor mer eller mindre. På lördag bär det av! Gaah spännande. 
 
 
Det är inte jätteenkelt att plugga när man är själv på veckorna. 
 
 
Speciellt inte när Nicci klätterapa är överallt. 
 
 
Nu är den söta bilen såld. Jag är jättenöjd med den nya, men hur man än vrider och vänder är Volvo aldrig en Cayenne! 
 
Nu ska jag lägga en eller två och sedan plugga lite matte! 
Mike är inte kass på att klättra han heller! Han har äntligen börjat säga några ord! Mamma pappa tack aj hej bil. Jag har gått Tecken som AKK kurs, vilket är samma som teckenspråk men med svensk grammatik. Det är inte samma som tecken som stöd. Är lätt att blanda ihop dessa! Vi har träffat sjukgymnast på habiliteringen och hon tyckte att Mike var jätteduktig. Hon blev förvånad av vad han kunde! Skönt! Hörs imån! Sov gott i blåsten!
 

frumariah.blogg.se

RSS 2.0