Vår

Snön är här igen, nej men det snöar och försvinner på en gång. Har ändå känt lite vår i luften! I helgen blev jag sugen på att göra vår-fint i trädgården, men det får nog vänta lite. 
 
 
Hur hade ni det förra helgen förresten? Firade ni alla 💜 dag ordentligt? Vi firade min storasyster med som fyllde år! Var i Värnamo. 
 
 
 Sandra, Andreas, Zessie och Charlie sitter och päser :) 
 
(Ja dom ska köpa nytt bord för de har fått vattkoppor! )
Vi bjöds på god kyckling och god cheeskake med härlig hemmagjord kolasås på! *Smask*
 
 
 Nicci och Mike sprang upp och ner för trappan. Nicci är väldigt duktig klättrare men vi har ju inga trappor hemma. Mike snubblar ju lätt för han är lite hafsig! Nicci ropar ajaj på bilden 😄
 
 
Jag fick för mej att jag skulle stå på Niclas, som Andreas gör på bilden. Men jag var aldeles för klen, har ingen armstyrka. Därför envisades jag med att se om Andreas orkade! Jippie det lyckades! 
 
 
 
Detta armbandet fick jag! Jag hade ett likadant med har tappat det! 
 
 
De vackra rosorna fick jag med av min fina man! Gillar ni den nya lampan? Jag gör! 
 
Well well nu har jag avklarat 30% av första kursen! Skulle ha klarat 40% men Mike kräktes i söndags natt. Därför missade jag ett reflektionssemminarie! Haha *stavning*? 
Jag har haft hemma alla barna nu måndag tisdag för stt dom andra inte ska smitt vidare på förskolorna. Om det nu är magsjuka, Mike spyr ju ibland och har gjort sen han var liten! Jag hade vikt all tvätt i söndags men nu är det hur mycket tvättad tvätt som helst! Sängkläder, handdukar, kläder ja allt som vi rört under dagen har jag tvättat igen! 
 
 
Men bus Mike har mått bra hela tiden :) har ätit och vart pigg! 
 
 
 
 Min söta docka fått klippt av håret, det var jätteslitet och luggen lång! Har vart iskallt ute och jag har eldat varje morgon! Behaglig värme! 
 
En sak som jag anser är lyx är motorvärmare, eller dieselvärmare! Hur gott är det inte stt sätta sej i en varm bil då! 
Jag och barnen var i knalleland och shoppade i fredags. Var mysigt och lite kaotiskt. Men vi köpte det vi skulle och var nöjda! 
 
 
Nu ska jag och min hund sluta läsa och sova! Men först ska vi fundera på varför och vem som kom på att ha senap på hamburgare! 
 
 
Godnatt! 

Mycket

Nu har det vart mycket, jag försöker balansera skola, hem, fritid och familjen. Går sådär, det är väldigt mycket att läsa nu denna kursen i skolan. Introduktion till Vårdvetebskap heter den. 
Familjen, jag har haft dåligt samvete för att barna ska vara långa dagar på förskolan. Jag vet ju att det är som ett arbetspass för dem att vara där. Vissa dagar är dom där från 7,40-17. Vilket är aldeles för länge. Jag hade vart helt slut om jag skulle vart i skolan de timmarna! Jag är helt slut bara jag går 9-16, då har jag ju ändå rast med. 
Men som tur är har jag slutat tidigare varje gång, dom har inte vart där längre än till 15! Perfekt! 
 
 
Jag och min homie! 
 
 
Denna lilla pluttenutt har jag träffat med! Lille bebi Kevin! Ur söt. Ögona är söta, näsan är söt, munnen är söt och den lilla kroppen är söt!
 
 
Jag spontanåkte till Gekås, helt spontant var det inte. Andreas fixade poolhus och jag och barnen var i Espervik. Då tänkte jag ta en stund för mej själv. Åkte därför till Ullared!
Jag skulle köpa ett ipad mini 3 skal. Helst med ett tangentbord i! Men det fanns bara ett svart tråkigt och se. råka jag köpa ett för litet :) hur man nu gör det! 
Någon stal min vagn. Jag trodde först jag tappat bort den. Men nån hade provkört den en bit bort. Efter en stunds letande hitta jag den! Som tur var hade jag varken väska eller jacka i den! 
 
 
Min stackars lilla Cimberli, hon ramla i soffan när hon snurra runt och slog i huvudet i soffbordet. Jäklar vad det blödde. Jag blev riktigt rädd och undrade hur jah skulle få det sluta blöda. Men vi han bara ut i bilen sen hade det slutat! In till jouren på säs i skene och limma! 
Men hon var jättemodig! Satt helt stilla när dom tvättade rent såret och limmade! Sen åkte vi till skene bokhandel och köpte en ponny till Cimberli! 
 
 
Nicci har lärt sej bajsa och kissa på toan! Han kan även torka pungen och fötterna :) 
 
 
Jag har haft dessa barn och mamma och katt på besök med! Min syster Sandra var och ösa på vår lillasyster och Kevin, då fick jag passa dessa snälla barna. Emilio, som blir 9 till sommaren sa att jag var som en chef. Inte i possitiv bermärkelse. 
 
 
Nu ska jag sova! Är trött! Skriver mer snart! Hur har er helg varit? Firat alla hjärtans dag? Eller tycker ni inte om den dagen? Natti! 

Skola och utgång!

Det är rörigt i skolan, mycket att lära sej men framförallt mycket att ta redan på själv! Det är få av förelärsarna som berättar i förväg vad man ska ha läst. Jag försöker vara noggran och kollar på hemsidan (där allt man får veta står) men det är svårt när det inte står något, bara vilken bok man ska ha. Jag mailade en av föreläsarna men fick inget svar! Svårt! 
 
 
Denna fina blomman knackade på dörren!! Hur glad blir man inte när man får blomsterbud då! Tack Sandra och Emmiz! Jag blev helt "lipig" för att citera Sandra ;) 
 
 
Min princessa ( eller Rainbowdash som bilden föreställer) 
 
Vi älskar snö! 
 
 
Jag och Cimberli badade, åt godis och hade ansiktsmask i fredags! Godisarna blev lite kladdiga men vi hade väldigt mysigt! (Japp min näsa försvann den dagen).
 
 På lördagen var jag ute med mina goda vänner Micke och Anna! Mickes syster, hennes barn och flickvänner var med dom med! 
 
 
 Jag, Micke, Anna och Tina förfestade hemma oss mej! Vi var lite ringrostiga men jag tycker vi klarade det galant! 
 
Väl ute kändes det väldigt skumt, ganska obekvämt med. Men kul samtidigt :) 
 
 
 Här är dom med BB gänget, eller ja en del av dom! Philip, Krissie var jättetrevliga! Anna som jag trodde skulle va jättegullig var näst inpå otrevlig. Hon verkade besvärad när jag frågade om jag fick ta kort på henne och min Anna. märkligt beteende när det är det hon får betalt för. Kanske hade lingonvecka och världens mensvärk, då förstår jag henne. Nåt sånt var det säkert! 
Kristoffer missade vi lite att prata med, men det lilla samtalet som ägde rum var kul, missupfattande och trevligt ;)) 
Champange bjöds man på undertiden man var i BB-stjärnornas vip bås, men jag gillar verkligen inte Champange.
 
Kvällen bjöd för övrigt på allt, kladdigt dansgolv, aldeles för hög musik av en fd kriminell DJ, fulla typer, fulla typer som babblar osammanhängande, läskig stank, träff med gamla vänner jag inte sett på flera år och slagsmål! Perfekt kväll ;)  
 
 
Jag beställde ny olja härromdan! Bara älskar Nashi argan Oil! Den använder jag efter varje hårtvätt, eller när jag blött håret! Fick även gåvor med i paketet! Perfekt med en mini olja, jag gillar moroccon Oil med, håret blir nästan ännu finare av det ! Men håret blir inte lila lätt att kamma ut som det blir med Nashi! Jag hade tänkte köpa ett litet resehårspray men nu fick jag ett! Jippoiiiii! 
Perfekt nu när det snart är spa-dax igen! 
 
Nu ska jag sova! Har tidig föreläsning i morgon. 
Sov fint imån är det fredag! 
 
RSS 2.0