Höst och helg!

Så var det höst och helg! Jag gillar verkligen när vädret ändras och trivs med alla årstider, även om hösten ibland gör mig dyster! Men färgerna ute är fina. Nicci säger att det redan är vinter. Jag vet inte vart gränsen går mellan årstiderna. Sen antar jag att han har rätt eftersom den första snön kom igår! 
 
 
Veckorna är som vanligt fulla, även om Mikes alla läkarbesök blivit mindre nu för tillfället. Barnens träningar är i full gång. Nicci och Mike går i brottning i Skene AK på onsdagar och Nicci har även hockeyskola i Fotskäl på söndagar. Cimberli tränar MTV-dans i Skene på Danscompaniet (tror det heter så), sedan har hon Cheerleading på MFC i Borås på fredagar och till sist Redskapsgymnastik på Borås GS på söndagar. Fullt upp! Jag vill gärna att barnen har minst en aktivitet var, dels för att det är sjukt bra med träning och dels för gemenskapen med andra barn. Sen om det är enmans-sport eller lagsport spelar ingen rolll - funktionen är densamma. 
 
 
 
Cimberli på MFC:s uppvisning förra helgen, Cheerzombie! Hon var så duktig, jag blir så stolt över henne! 
 
Härromdagen var jag och en vänninna på Gekås och shoppade! Jättemysigt och jag fick lite julstämning av alla tomtar. Det var våran andra dejt där och jag väntar redan på nästa!
På lördagen fick jag för mig att vi skulle åka till Göteborg och byta lite kläder jag köpt till barnen. Barnen var jätteduktiga men bytena gick sådär. 
 
 
 
 Jag försökte få en fin bild på barnen i Gbg men Nicci ville blunda och göra någon mind control sa han, Cimberli tröttnade och Mike ville inte va med på kort. 
 
 
 
Sedan blev det världens diskussion om vilken mat vi skulle äta. Först bestämde vi oss för ett pizzaställe som brukar ha buffé. Men den var borta, buffén alltså. Då ville killarna absolut ha Sushi, Cimberli ville absolut inte ha Sushi. Men tillslut bestämde sig Cimberli för att hon kunde ta en noga utvald sallad på Slimfood Sushi-stället! 
 
 
 
Mina underbara perfekta barn! 
 
Nu ser vi fram emot en vecka med höstlov! 
 
 
RSS 2.0