Ikea

Jag och barnen bestämde oss för att fika på Mos! Nicci sov och vi hade riktigt mysigt trots regnet som skvätte till ibland. 
 
 
Rainbowdash och PinkiePay fick oxå vara med. 
 
 
Och Zessie med! 
 
Härrom helgen var vi på ikea. Var mysigt pch barnen va ganska nöjda ändå! Sprang runt lite men var annars duktiga! 
 
 
Försökte ta kort när Mike låg i sängen men barna var väldigt snabba! 
 
 Sängsaker köpte vi! Och hyllor! 
 
 
 
Nytt överkast, lampor och sängbord och lådor och en flodhäst :)
 
 
Hyllor. En hund och ett barn sover :)
 
 
Mike fick en ny matta sen flyttade vi in köket som stod på Cimberlis rum. Mike och Nicci leker gämt (jämt) med det! 
 
 
Cimberli fick en ny matta hon med!
 
 
Jag var och hämtade däcken till cayennen, vi ska sälja den bilen för vi köpte ju en ny för ett tag sen! Däcken har bott på stället som byter fäcken snällt varje år. Ringerpararioner heter det! Men däcken fick knapt plats i Volvon, trots att den är känd för sitt stora bagaga. dom fick lägga ett i bilen med. När jag försökte lyfta ut dessa enligt mej gigantiska däck märkte jag att det gick inte. Jag är för klen. Lyckades hoppa ut två som studsade i marken och flydde ner för vår lilla kulle in perfekt i garaget! Men dom sista 2 lyckades jag inte med. Pappa hjälpte mej med dom två sista. Undertiden plockade Cimberli blommor till mej
 
 
Jag satte dom i en stor vas. Tack gumman! Tack mamma för du passa barna idag <3

Sommaren

Ibland känns som det är sommar igen, försommar! Vi njuter av vädret. Andreas jobbade borta 2 perioder härrom veckan, han var tvungen att jobba helg. 
 
 
 
Mike myser med Nicci! Och ser lite asiatisk ut! Sött! 
 
Här är vi och myser med lite picknick i Hanatorp!  Barna badade med kläder på! Mike och Nicci hade o alla fall badshorts! 
 
 
Cimberli kollar på tv ibland, men Varken Nicci eller Mike gör det. Men igår var det dax :) mina gosebarn!
 
Härrondan lekte vi med grannen, barna leker jättebra! Sen visade jag henne mina 5 böcker jag försökt läsa, hon skrattade sa att jag kanske skulle tycka nån bok som är på topplistan är bättre. Sen såg hon att det var Daniel Steel som var författare för många av dom då skrattade hom ännu mer och sa att hennes mormor läser sånt (sen kallade hon det nåt i stil med tant-porr). Kan ju va därför jag tycker dom är tråkiga och inte fastnar. 
 
 Denna boken hittade jag snabbt i bokaffären, den var på nån topphylla eller nåt!
 
 
Nu nu har jag nästan läst ut den! Den var lite tjatig, hon hade verkligen inte kommit över situationen med sitt ex, skilsmässan. Sen hade jag gärna velat veta lite mer vad hon och barnet gjorde när hon hade henne hos sej. Och hon ältar att hon vill göra allt  nu nu nu men ändå drar hon ut på boken. Hade kunnat vara hälften i tjocklek och ändå hade hon fått med allt. Men sista sidorna i boke var jättebra! Resten var bra. 
 
 

Behövligt spa

Jag och min kära make har vart på spa. Närmare bestämt Asia spa på varbergs stadshotell. där har vi vart flera gånger innan, men nu har dom byggt om. vi har även vart runt lite på andra span, men dom spaN som hamenar högst på vår topplista är Asia Spa och kostaBoda art Hotel! 
 
  Jäkla mysigt rum! 
 
 
Jag läste till och med en bok, hetsläste fast lugnt och sakta.
 
 
Jättegod mat! Förrätt var nån pilgrimsmussla och kräftrumpa. Huvudrätt kalv och smask sås och rotfruktsmos. Efterrätt tog jag typ cellerirotpurre och nå, det var skummt. Men inte lika skummt som att det helt plötsligt började lukta gammal räka. Andreas envisades med att tro att det var nån människa som satt sej igemte oss och stank. Jag tror det var väggen! 
 
 
Dagen efter gick vi på torget i Varberg och åt på the black pearl, löjligt namn men god mat. Trevlig personal även fast de försökte övertala mej att äta upp allt på tallriken. 
 
Åh jag vill spaa snart igen! Saknade dock barnen massa, dom var hos mormor och morfar! 
 
 
Gullisar!
RSS 2.0