Halloween-Cheerleading

I helgen var det äntligen dax för Halloweenuppvisning i Boråshallen! Cimberli hade extra Cheerleadingträning på lördagen och sedan uppvisning på söndagen! Egentligen skulle hon gått på Salto-trääning med men den fick vi avboka iom extraträningen, annars hade det blibit lite väl bra. Hon var hemma onsdag, torsdag och fredan förra veckan för hon hade ont i huvudet, lite ont i halsen och var trött. Jag var orolig att hon inte skulle fixa att vara med på uppvisningen men hon piggnade till.
 
 
 Hon satte Flickisarna så bra! Hon gjorde till och med Rondat-Flickis-Flickis på mattan, hur snyggt som helst! Jag är så belåten! Hela uppvisningen var kul att titta på, trots att inget lags program var färdigt och det var mycket folk! Alla dansade en dans, det var riktigt kul att se så många dansa tillsammans. Så stolt! Musketeers Funky Cheer, MFC! 

Mys

Mys-hösten är här nu! Dax att sitta i en skön fåtölj eller kanske soffa och dricka gott te. Jag dricker te varje dag och försöker lära mig att det är gott. Det är varmt och skönt i alla fall. Jag älskar att elda i kaminen. På ta om kamin, någon la sin telefon på fläkten, sedan ramlade den ner och gjorde en spricka i induktionshällen, rakt över. Det lixom bucklar när man drar handen på, eller glipar. Undra om det är så vettigt att fortsätta använda den? 
 
 
I veckan har vi väntat på att Alfssonbilen ska bli färdig, lekt med grannarna, lekt på Mos, lekt med en vän och hennes barn samt vart i Varberg. Tanken är/var att ta det lugnt nu ett par veckor frammåt men den planen bröts innan den började. 
Helgen är proppfylld med saker! Cimberli har Cheerleadingsuppvisning, extraträning och salto-träning! Hennes grupp ska va Clowner! Hon är så grym och jag är så stolt över henne. 
 
 
Jag och min fina Silverdocka!
 
 Jag är så sjukt rädd för djur. Så rädd för spindlar. Nu hittade jag en pytteliten (inte lyckospindel) och den döpte Cimberli till Lady Marmalade. Vi sjöng och spelade Marmalad-låten för den och hade allmänt mysigt. Den bor precis utanför duschen och jag är egentligen osäker på om det är en spindel, försökte räkna benen men den sprattlade samtidigt som jag räknade. Den är dock inte ens en 1/1000 så läskig som spindlarna som va här för några veckor sedan. 
 
Nu ska jag dricka te och träna ben!

Halloween-Liseberg

I helgen var jag och en vän i Gbg på Halloween-Liseberg! Hon hade vunnit biljetter och av någon anledning ville hon ha med mig, som är livrädd för allt sånt. Det var ändå riktigt mysigt att gå där och det var mycket mer blandat folk än vad jag trodde det skulle vara. Allt från folk i kostym till livrädda tonårskillar. Vi vågade bland annat gå i läskiga skogen och på The experiment. Vi skrek så människorna runt om fick tinnitus. Som tur var hade vi börjat kvällen på Spökbanen! 
 
 
Vi skulle "åkt" tyrolen med men där var man tvungen att ha förbokat bord. Men det fanns ett ställe bredvid som dög bra. 
 Kvällen var minst sagt oväntad på flera sätt, vi var bland annat mycket modigare än vi trott. Sjukt nöjd med kvällen =) 
 
 
Jag träffade även Nalle-Nalah i helgen. Jag försökte vara modig så Mike inte skulle bli rädd. Det gick sådär. Vid ett tillfälle skällde hon på mig och jag blev så rädd att jag skrek. Jag trodde verkligen hon skulle bita mig. Önskar hon kunde krympa! 
 
Volvobilen är på lagning igen och har vart det sedan förra veckan. Denna gången läcker den kylarvätska. Jag har provkört en helt ny V60 i flera dagar nu, hyrbil alltså. Den är så skön att köra men släpper lite lätt i kurvorna ibland (kan iof bero på flera faktorer) . Annars är det skön komfort och den ligger bra på vägarna. Men självklart saknar jag min bil =) Inget kan mäta sig med den. 
 
 
 
Det som är störande är att det står hastigheten magiskt framme i rutan ( som jag var noga med att inte välja som tillval på Alfssonbilen). Jag får hela tiden för mig att den tävlar med hastighetsmätaren som är inne i bilen. Blir som en kamp om vem som kör fortast lixom... sjukt stressande, jag är definitivt ingen tävlingsmänniska i vanliga fall, är alldeles för obrydd för att vara det, men detta väcker något i mig. Stressigt! 

Höst

Hösten är här och snart vintern med. Det kan väl egentligen bara vara det ena eller det andra men jag är helt ärligt osäker på när vintern börjar som årstid. Det är frost på nätterna och kallt på dagarna. Antar att det räknas efter minusgradsnätter eller någit annat helt egentligen ologiskt =) 
 
 
I måndags skickade jag skickat med thermobyxor till alla tre barnen. Mössar och tunna vantar hade de redan, även fleecebyxor och fleecetröjor fanns såklart redan på skolan. Nicci och Cimberli har vinterjackor medans Mike hade sin bomberjacka. Ska köpa en vinterjacka till Mike i skrivandets stund. Men nu verkar det som hösten är här igen och vintern låter vänta på sig. 
 
 
Det bästa med kylan är att jag äntligen får elda i kaminen (samtidigt som jag viket tvätt på köksbordet). Underbart! 
 
 Trots att hösten ofta känns mörk har jag flera roliga saker, utmaningar och ovanliga situationer framför mig nu. Jag är egentligen rädd för hälften av allt och skrattar åt resten. Men jag har en styrka: jag är grymt modig. Jag gör allt trots att jag inte vågar.  När jag exempelvis åker skidor, jag är verkligen rädd hela tiden men gör det ändå och hoppas att rädslan ska ge med sig någon gång. 
 
 
Här gör barnen American pancakes, de har älskat det sen de var små! Cimberli hindrar Mike från att starta Kitchenaiden för hon vill göra det i takt till musiken säger hon. Men Mike har nästan bättre rytm än Cimberli och skulle utan tvekan göra det minst lika bra. 
 
Mike har hittat på nya hyss bland annat så gick han in i badrummet och gjorde små avtryck med chokladglassen på tre handdukar, en toalettrulle och på halva golvet. Golvet såg ut som en Pongohund. Han sa att det var fint så. 
 
Jag är så sugen på att åka till Norge! Oslo närmare bestämt. Vill gå på julmarknad och dricka hot coco. Kan lyckas få in det i min höst/viner-planering. Vi får se ! 
RSS 2.0