Sportlovet!

Vi hade ett mysigt sportlov med bio och andra roliga saker! Vi bakade även tunnbröd, muffins-Snoddas och var på IKEA (för att köpa paraply). 
 
 
Cimberli hällde ut sina popcorn för hon kollade på en plansh med drakar på, sedan försökte hon äta upp dem från golvet med motivationen - de är så goda! Men Nicci golade och sa: Cimberli äter äckliga popcorn från golvet. Haha. 
 
 
Här försöker hon smygäta de golvade poppisarna. 
 
 
Mike tyckte att filmen var kul och skrattade högt ibland. Vi kollade förresten på Spiderman - Into the Spider Verse. Den var jättebra tyckte vi! 
 
Vi var ute och lekte varje dag på lovet! Vädret var väldigt blandat hela veckan, som nu ungefär. 
 
 
Den här vackra runda plattan hittade Mike, Cimberli blev överförtjust över hur fin den var!
 
En annan dag var vi på IKEA för att köpa paraply, vilket vi för övrigt inte köpte för det var så runt. 
 
 
Vi åt relativt god mat och sedan kom vi på att vi borde leta efter skrivbord till Mike när vi ändå var där. Barnen var hur duktiga som helst!  
 
 
Men jag gillar verkligen inte stilen på skrivborden, definitivt inte de som är designat till barn, vet inte helt varför men det känns som det är för mycket, eller som stilen är gjort till Lilleskutt. Det på bilden finner jag inte i smaken det heller. 
 
 
Jag vet inte riktigt vad barnen gör på bilden, men jag tror att de håller på att packa ner Cimberlis nya rosa lammatta i vagnen. 
 
 
Här är jag på Valentines day i min Harry P pyjamas! Älskar den! Älskar Snap-filter med. 
 
 
 

Helg!

Denna helgen var jag själv med barnen för mannen jobbade hela helgen! Det var fyra träningar , två barnkalas och ett cheercamp på menyn. Men med lite envishet så gick det jättebra och jag och barnen hade en väldigt mysig helg. 
 
 
Här är killarna på cheercampet. Det varade i drygt tre timmar så jag och killarna var och handlade undertiden. De var hur duktiga som helst. 
 
 
 
Cimberli är makalös och är den bästa jag vet! Hon lär sig allt så otroligt snabbt och när hon gör något så blir det alltid perfekt (men jag är ju lite partisk). Så på Cheercampet lärde hon sig göra flickis! Äntligen, hon har viljat kunna det så länge. Hon blev även trea i stå-på-händertävlingen där det var typ 40-50 barn med! 
 
Nu ser vi fram emot en snöig vecka och sedan blir det sportlov! Jag tänker börja plugga men kan inte bestämma mig helt för vad jag ska välja! Det står mellan Mjukvaru och Systemutvecklare, Programmerare eller något annat. Jag vet inte alls vilket som blir roligast! Men eftersom Tiger-Mike inte orkar vara längre än till 12,25 och jag vill kunna finnas där om barnen är sjuka utan att ha dåligt samvete för jag vabbar så tänker jag plugga på distans igen! 
RSS 2.0