2 tentan!

Nu har jag klarat andra tentan med ☺️ Nöjd 😄 nästa fredag har jag tredje tentan! Tenta C i Humanbiologi. Lite Cirkulationssystem, lite njurar och annat sånt festligt! 
 
 
Denna spännande bok läser jag nu. Eller ja jag försöker! 
 
I helgen var vi på Bröllop! Andreas kusin Jenny gifte sej med fina Johan! 
 
 
Här är jag och Andreas i väntan på bruden, brudgumen som väntar, de dansande gifta paret och brudparet som försöker ducka lite för riset :) 
 
Efter bröllopet åkte vi till Roasjö bygdegård! Där fick vi tilltugg, dryck och gå på tipspromenad. Senare väntade god mat och massa underhållning! Det var sånger, folk som spelade och sjöng, roliga lekar, god mat och dryck - ja allt möjligt för en perfekt fest! 
 
 
 
Här är Andreas och hans bröder, hans syster och svägerska och jag och Raggar-Andreas. 
 
Imån ska jag till Gekås, först bilbesigtning, sen Osteopat ( för min nacke ) imellan det blir det tentaplugg och tillsist gekås! Andreas ska räkna på lite jobb pch sitta och göra roliga saker på kontoret. 
 
 
Denna killen har vart på barnmottagningen idag. Han har ju problem med sin mage. Är förstoppad men bättre nu när han får lactulos! Hur som helst ligger hans BMI över 25 = överviktig. Ja visst är han rulltig men han har grov benstomme. Men hon sa att vi skulle passa att han inte åt för mycket eller fel saker och att han drack vatten! Haha :) 
 
 
 
Är ni stressade inför sommaren nu! Jag var inte det men blev det när dom pratade om det på tvn. Om två veckor börjar jag mitt nya jobb på Neonatal på SÄS. Har nog 5 läkarbesök med barnen innan dess. Sen ska jag försöka få ihop förskole tider med jobbtider och Andreas ska kunna va ledig med! Ja ni hör ju! Sov sött och dröm om nåt sött! 
 

Tenta!

Nu var andra tentan gjord och första tentan rättad. Jag klade första tentan =) hade till och med planerat för omtentan imån. Denna gången satt jag mest själv hemma och nötte in allt. 
  
Det gick bra tills min Cimberli ramlade från gungan på altanen i söndags och fick hjärnskakning. Hon har fått va hemma med mej hela veckan. Hon har vart jätteduktig och jag jätteorolig. Hon har mått illa och haft jobbig huvudvärk och vart trött! 
 
 
Denna gungan var det! Inget högt fall men landa konstigt.
 
 
 
 Hela förra veckan satt jag ute på altanen och pluggade. Var helt underbart! Mina härliga bustroll har vart en hel del timmar på förskolan dessa veckor men de har trivts så bra! Har fått tjata en del på Mikes avdelning om saker som är jätteviktiga för Mike men vad gör man inte för sina barn!
 
Vi har köpt en husbil! Iden kom till efter vi var inne i mammas och pappas husbil och jag märkte att alla husbilar inte stinker unket och någon konstig doft. Efter några få veckor hittade vi drömhusbilen! 
 
 
Blev en lite liten bild men stor bi,l men det var den bästa bilden jag kunde hitta just nu!

Det är en barnfamilj som haft den innan men det syns verkligen inte, inte ett märke i den. Nästa så jag måste sätta tassar på barnens fötter och vantar på deras händer och kuddar på deras rumpor för jag är så rädd om den. 
 
Jag skulle åka och köpa lite saker till Husbilen, lite tallrikar och glas men som vanligt gick jag all in.
Hittade massa fina ekologiska tallrikar och muggar som var gjorda av bambu. Hittade även glas och skålar i ekologisk plast! Nu fattas bara lakan, nya gardiner, handdukar och allt annat som kan vara bra att ha i en husbil! 
 
 
 Förra veckan var vi på tre toppar och invigde sommaren, den är ju snart! Jag ska ju jobba hela sommaren, på Neonatal på säs i Borås! är hur glad som helst, är lite rädd och excited på samma gång. Ska jobba 80% så har tid till sol och bad och husbilssemester med! Ska bara lösa så Andreas kan vara ledig när förskolorna är stängda. Det är dagtid men med helger med. Perfekt! 
 
Hoppas ni har en bra helg och en solig helg! Nu ska jag och Cimberli och Andreas mysa lite, killarna sover och Cimberli har inte fått kolla på tv eller ipad på hela veckan ( vi har pysslat och pysslat ). Hon har vart lite rastlös men känns nyttigt! Nu blir det barnbrädspel! 
 
 
RSS 2.0