Sjuk Sjukare Sjukast!

Vi spenderade hela sportlovet med att vara sjuka. Barnen låg ordagrant i sofforna hela veckan! 
 
 
Vi fick influensa, var dåliga två veckor ungefär. Först Mike, sedan Nicci och sist Cimberli. Barnen var riktigt slöa och det var svårt att få ner deras feber. A jobbade helgen så var borta två veckor. Efter att ha vart vaken varje natt i en vecka svimmande jag. Eller jag minns egentligen inte helt vad som hände. Jag stod vid ytterdörren och kände mig snurrig, sedan satt jag helt plötsligt i badrummet och pratade med mamma i telefon. Antingen svimmade jag eller så teleporterade jag mig, hoppas på det sistnämnda så klart!
 
 
Här är vi på närakuten, Nicci behövde medicin. Både Cimberli och Nicci somnaded när vi väntade på doktorn. Nicci har varit så tjostig, han har ju astma och blir som regel sämst av barnen när han är sjuk. Har hostat så mycket! 
 
Jag blir så orolig när barnen är sjuka. Speciellt på nätterna när de var som sämst. Alla tre hade hög feber, hosta och var förkylda. Jag fick med influenza men väntade att bli sjuk tills barnen var relativit friska. Jag kände som vanligt på mig att barnen skulle bli sjuka så jag informerade jobbet ( jobbar som resurs på skola tillälligt för att vara snäll mot mamma som är sjukskriven pga fot-operation och för att det är kul så klart) att jag kommer behöva va hemma på fredagen för någon av barnen kommer vara sjuka då . Haha så rörigt formulerat! Jag göra alltså mammas jobb när hon är sjukskriven. 
 
 
Har äntligen beställt skolfoton på barnen! Hur vackra!! Pure perfection! 
 
 
Så var vi på Superhero-kalas! 
Jag var självklart Harley Quinn, för ja är hälften god och hälften ja, vad är jag hälften egentligen? 
 
Cimberli skämdes ihjäl då jag vart tvungen att köra henne till Cheer-träningen utklädd som Harley Quinn. Jag tyckte att vi var alldeles för uppklädda för att sitta i bilen och vänta i en och en halv timma och ansåg därför att vi skulle gå in till träningshallen. Mike var utklädd till Ironman och Nicci Superman ! Så kul!  
 
 
Här är jag i min jacka som jag fick av en vän för längesedan! Älskar den jackan men får sällan användning för den. Lack-leggings är inget jag förespråkar i vanliga fall heller, men så snyggt! Sorry för den stökiga bakgrunden =) 
 
Snart är jag med helt frisk, tror jag! 
 

Soffbord

 
Två personer som hade galet dålig koll på vad de höll på med kom och levererade borden. De anlände i en liten liten lastbil med tags på, kunde inte läsa vad någon taggat men tyckte det var märkligt att företaget inte hade någon logga på bilen. Efter att ha backat långt och vingligt med luckan nere försökte den ena hissa upp luckan men lyckades istället vinkla den ner och upp igen innan det blev rätt. Jag var rädd att de skulle tappa ut borden eftersom de vinklade luckan så snett ner, typ 45 grader. Men gaffeltrucken stod kvar. Sedan vinglade de ner den för lilla backen här, då ropade den ena till den andra att bromsa så de inte åkte in i bilen med den, i min bil... efter en del kämpande lyckades de få in paketet i garaget. Tungt paket, över 100 kilo. 
 
 
Här fick man skruva upp förpackningen, nogrant! Mike hjälpte till. 
 
 
Så sjukt snygga! Jag beställde dem på Royal Design, det tog oförskämt lång tid att få dem dock, beställde dem långt före jul. Men så nöjd! 
 

Mer Sälen

 
 
Jag hade med två nya underställ, detta är ett från Craft som hade fått bäst i test. Eller varmast och bäst i test för att vara mer korrekt! Bägge med tillhörande byxor så klart! 
 
Det andra understället är av märket Wyte.
 
 
Detta undestället fullkomligt älskar jag pga det ser ut som ett robotunderställ - fantastiskt! Några uppe i Toppstugan tittade lite väl länge på mig när jag hade på mig det. De önskar nog att de såg ut som robotar de med! Vilket underställ som var varmast? Båda hade fått bra i test, enligt testare på nätet. Båda är underbara, Crafts är lite sladdrigare material och snäppet varmare men då fryser jag ju extremt mycket- alltid. Älskar båda underställen! 
 
 
 
 
 
Jag och Nicci bestämde oss för att basta en dag. Jag får panik när det blir för varmt i bastun men bastade ändå. Det är bra mysigt med bastu efter man har varit ute i snön. 
 
 
 
Självklart körde jag Sälen-naglar. Alltså naglar som påminner om Sälen! Så snöiga och skimrande-isiga!
 
 
 
Jag är blå! Det är så fint och så högt uppe man är där i Sälenfjällen! 
 
Jag längtar redan tillbaka tills nästa gång vi far dit! 
RSS 2.0