Saker!

Nu händer det saker, både ute och inne! 
 
Vi har köpt nya mattor och ett litet bord!
 
 
Andreas får puss och kaffe när han bygger form till betong-plattan till friggebod!
 
 
Stackars Cimberli klämde sej jätteilla på altandörren! Men hon är modig.
 
 
Här mår hon bra igen :)) 
 
 
Underbara vårtecken! 
 
 Nicci är sju månader och kryp-sitt-sättersejfrånmage-utmedben-inmedben-står. 
Ställer sej upp med hjälp av allt, mitt byxben, stolar och diverse annat! Samt klappar i händerna samtidigt!
 
 
Såhär!
 
 
Eller såhär, släpper händerna och ramlar. 
 
 

Bio

Andreas har byggt form till plattan som friggeboden ska stå på! Vi ska nämligen bygga en friggebod, blir en jabo! Den har skjutdörrsparti fram mot altanen. Ska bli spännande. 
Jag återkommer med bild! 
 
Jag och Cimberli var på gympan på lördagen och på bio på söndagen! Vi kollade på Bamse. Mitt i filmen viskade jag: har du kul? Nej svarade hon då :) Det var lite spännande i filmen och Cimberli brukar stänga av teven eller gå iväg när det är spännande på teven hemma. Men hon satt obekvämt kvar och tittade.
 
Men hon var väldigt nöjd ändå! Hon tycker inte om popcorn annars men på bion älskade hon dom, och på vägen hem, och hemma! 
 
 
Här sitter Mike och radar upp sina smartis på altan-listen. 
 
Nu nu har jag beställt en bilstol till Nicci. Blir en britax Hi way ll. Den hade fått bra i test och hade plus guld. Bra med andra ord! Står att den är liten men rymlig. Hoppas den får plats nu bara! 

Nicci!

Nicci har fått sin första tand, i onsdags hitta jag den :) 
 
 
Här tar Nicci en sväng med sin nya tand!

Friska!

 
Nu mår vi bra! Lite snorigt kvar men pigga! Lite gips kvar men bara förhoppningsvis tills imån! 
 
Solen är här! Vi hade vårstädning av altan och trädgård i söndags. Det var inte jättemycket att städa men var härligt att va ute hela familjen. Vi grillade korv och sålde ståbrädan.
Nu har jag fått sålt syskonsittsen, ståbrädan och vagnen med sittdel. Har liggdelen kvar, men den ska jag lägga ut på försäljning. Bärsjal. Babygym och babysitter ska säljas med :) är verkligen kul att sälja saker, eller ja det är kul att få pengar i alla fall :)
Skickade vagnen med nåt som heter blocketpaketet! Väldigt smidigt, man skriver in vikt längd och sånt på det man ska skicka sen betalar dom som hämtar ut det. Då kommer pengarna in på mitt konto! Dom har 24 timmar på sej att se om dom vill ha vagnen eller inte.
 
 
Är osäker på vad Andreas gjorde med huvudet i poolen, men det såg kul ut :) 
 
I går var vi inne på barnmotagningen i Borås. Träffade läkare och sjukgymnast. Pratade om Mike och läkaren undersökte honom lite. Sen togs det blodprover och hemma fick jag försöka ta urinprov, vilket gick över förväntan bra!
Nu väntar vi på tid hos sjukgymnast och logoped, magnetröngen och svar på proverna vi tagit. Detta kommer ta lång tid! Dom säger inte direkt vad han utreds för. Men han är sen i utvecklingen, det vet jag! 
 
 
Här är vi på barnmottagningen i Borås! Mamma var med och passade Cimbelri och Mike :)
 
Var inne hos ortopeden igår för att ta bort Mikes gips! Det gjorde dom men benet var forfarande av! Nytt gips! Trist, jag som hade tagit med 2 skor! Och som tänkte bada hela honom direkt när vi kom hem! 2 veckor till med gips! 
 
 
Gipset tar ju ett dygn innan det torkar, Inte jättelätt att hålla honom still, jag och killarna fick helt enkelt gå ut och gå! När vi gått en timma märkte vi att kylväskan var borta ( den med nödproviant i) Vända och gå tillbaka igen halvvägs till hanatorp där låg den och grät! Men blev jätteglad när jag tog upp den i famnen! Sen kom mamma som tur var och kunde hålla ett barn åt mej <3

Snart bra!

Hela familjen har vart sjuk! Eller nej inte Andreas han har klarat sej! Cimberli hade feber tre dagar och killarna feber i en vecka. Jag hade feber med! Influensa hade vi nog. Läkaren trodde att killarna fått virus efter virus då dom var feberfria en dag mitt i allt. Alla har haft eller har en jäkla hosta med. Cimberli stackaren hostar myclet på nätterna.
Inte lättare när Mike måste bäras med, han går inte på benet än, men har stått upp ett par gånger på det nu. 
Killarna har fått ligga i min säng och Cimberli i spjälsängen! Haha alla får inte plats! 
 
 
Mamam har sovit här ett par nätter, tur det! Tack mamma! 
Jag har fått ge både Ipren och alvedon samtidigt för att få ner febern. Mike har varit värst allmänpåverkad men Nicci och Cimberli har vart okei ändå! 
 
Men va otillräcklig man känner sej när dom inte mår bra! 
 
Men en nu börjar vi piggna till! Cimberli har vart på förskolan igår och idag! Medans jag och killarna satt hemma och drack latte hela dan!
 
 
 
Och åt lyxig choklad som blombudet hade med sej på alla hjärtans dag :) 
 
 Nej helt ärligt bar jag runt på två snorliga skrikiga barn, samtidigt som jag diskade tvättade och plockade undan :) sen var vi ute på promenad! 
 
RSS 2.0