Sjukhuset

 
Här vägrar Mike äta, jag väljer mina bråk. Därför får han ha leksaker vid bordet!
 
Natten gick bra. Fast Dag/kvällspersonalen ville att dom på natten skulle sätta på Mike alla apparater. Därför höll jag Mike vaken. Vid 19 tiden var han trött som vanligt. Men jag lyckades hålla honom vaken.
Han var hyper och sprang runt som en tok och lekte med sina bilar. Jag försökte natta honom massa gånger.
 
Jag hade köpt lite godis och snax som jag tänkte äta på när han somnar, men det blev inget med det. Inte bara flr att han somnade sent men även för stt han hade både kamera och bandspelare på sej. Sitta där och knapra kex!
 
 
Här ligger min Mike och sover gott! 
 
 
Han fick ha dubbla tröjjor på sej för att allt skulle sitta på plats! 
Helt jätte duktigt att man kan sova med allt detta på! 
 
På morgonen vaknade jag och gick upp på toaletten, sen sa jag till sköterskorna att de kunde ta bort banden då jag skulle väcka honom snart. 
 
 
Här är ploppen! 
Sedan åt vi frukost och körde hem! 
Nör vi kom hem väntade en present på mej! En IPhone 6! Tack älskling! (Cimberli och Nicci och Andress och Zessie väntade med på oss) . 
Nu väntar vi på svar från undersökningen, får se vad doktor Ewa säger! 

Mike på sjukhus

Ett av Mikes sjukhusbesök är idag. Detta har jag väntat på länge. Inatt ska Mike ha på sej två band runt magen, en bandspelare, två ploppar, en pox samt att han ska filmas! Samt en grimma!
 
 
Här gräver han lego på avdelning 334 A på drottning Silvias barnsjukhus! Vi har träffat läkare och ett par sköterskor. Nu väntar jag på att Mike ska somna, men han är för uppspelt. Detta för att utreda hanns sömn.
 
 
I väntan på Mikes sömn fick vi åka iväg om vi ville. Jag körde som vanligt ett par extra varv och sen var vi framme på Allum. Vi älskar allum. Där fick Mike välja vad han ville köpa på BR. Han valde tre bilar. Sen åt han frozen youghurt i en youghurt-bar. När han börja äta sin glass kom jag på att godisar blir jätte hårda på glass, och att Mike väldigt lätt sätter i halsen av olika konsistenser. Därför hetsåt jag upp alla godisar, folk runt om trodde jag var antingen elak eller väldigt hungrig.
 
 
Här äter vi godis i väntan på John Blund!

Jul

I helgen var vi på julmarknad! Tjolöholms slott! Det var is kallt ute och riktigt juligt. Vi köpte whiskeykorv, senap, päronkonjakkorv, chilichoklad-klubbar som man doppar i varm mjölk, ost och sill!
 
 
Precis när vi kom upp till slottet var det godisregn. Tomten stod på balkongen och kastade godis. Sedan gick jag och Cimberli in i slottet och där satt tomten. Cimbelri skrev en önskelista och visade den för tomten. Det stod shop någonting och en bil till Mike.
 
Jag och Cimberli gick ut och frågade Mike om han ville träffa tomten, det ville han. Mike blev jätteblyg och fick gå före ett snällt barn i kön (kö:n). Tomten var verkligen jättesnäll och fick tillslut Mike att ta i hand med honom. Mike flinade stolt!
 
 
Vi åt smaskiga hamburgare, Nicci åt en hel typ. Cimberli tog några bett och Mike åt en halv, jag åt en Chili Burger, as god! Chiliaioli och chili-colslaw. Andreas åt en Nr 1 ( är väldigt osäker på vad det kan ha vart i den, men ren nöt iaf. Kanske inte ren-nöt men rent nöt kött. Jag tror det var angus kött. ) Zessie fick vara med en stund hon med, men eftersom det inte fick vara hundar inne satte vi henne i bilen igen. Väl inbäddad!
 
När vi kom hem tvingade andreas mej att smaka på den panerade inlada fisken han köpt, dock i utbyte mot att han kommer äta vegetarisk mat någon gång ibland. Den fick jag med på! Tog en sellabete och sen kräktes jag i diskhon i tvättstugan. Det var det värt alla gånger! I love vegetarian food!
 
Imån ska jag och Mike sova på drottning Silvias barnsjukhus i Götet! Mike ska utredas varför han sover oroligt och ifall han har andningsuppehåll på nätterna! Ska bli skönt och mysigt och oroligt! Hoppas maten är god och att Mike är på bra humör ;) uppdaterar imån! Sov sött!
 
PS Mike sa cykel häromdagen när jag visa en bild på en cykel. Å cykel sa han närmare bestämt. Sen har han lär sej säga oj med.
 

The Reef

För ett tag sedan var vi på badhotellet The Reef i Danmark! Vi brukar åka dit ett par gånger på året. Det är väldigt kul för barnen och vi vuxna brukar inte ha för tråkigt heller! Resan dit är kul och spännande, när det inte blåser. Vägen dit var okei, blåste kanske 10m/s men vägen hem var värre. 20-22m/s tror jag det var. Jag klarade första timman, satt och åt och gick runt runt med vagnen. Sen mådde jag inte bra. Oj vad det gungade.
Tillslut var jag tvungen att gå upp och ut. Där stod jag. När vi närmade oss land slutade gunget. Puh! Bilden föreställer mitt åksjuka ansikte och lite andra fina båtbilder.
Badlandet är toppen, lagom stort för min smak. Maten är okei. Den karibiska buffén gillar jag och barmen, men andreas kan inte äta buffe för då äter han för mycket, haha. Vi har provat maten inne i badet, buffén, frukosten samt en lugnare restaurang på hotellet. En del av maten är jättegod, en del är näst inpå vidrig. Men medelvärdet av maten är bra! Men vad kan man begära på ett barnhotell.
Vi var där med goda vänner, de har med små barn, och en stor. Är alltid lättare att åka med någon som är i samma sitts. Jag och väninnan var ute och gick med tre av barnen, hann till och med shoppa lite innan affärerna stängde. Tummen upp till The Reef, när man har små barn! Sen är Nicke nyfiken på båten med, vilket Cimberli fullkomligt älskar!