Lunginflammation och Astma Nicci bebis

Var på jouren i skene i söndags! Nicci har fått lunginflammation. Trodde inte 7 månaders bebisar fick det. Men efter att han knapt sovit på två nätter kände jag att det var lika på att åka in med honom.
Läkaren tittade på Nicci och frågade mej vem av oss föräldrar som har astma! Jag blev jättepaffär och sa VA? Då upprepade han frågan och jag svarade att Andreas har det. Han andas nämligen astmatiskt, han pressar ut luften på sidorna av kroppen och det gör tydligen bara dom som har Astma! Fy! 
 
 
Söta grekiska Nicci full med Kåvepenin, Mollipect och bricanyl medicin!
 
I måndags var Mike jättetrött på morgonem och Cimberli jättepigg. Därför lämnade jag bara henne. Men när jag hämtade kom hon haltandes, hon hade hoppat från en typ låda. Båda barnen fick därför vara hemma i går! 
Men idag envisades hon med att hon inte hade speciellt ont och inte behövde gå till doktorn utan skulle fira påsk på förskolan i stället :) 
 
 
Hon ville inte ha på sej påskförklädet vi köpte i helgen utan förra årets förkläde. Jag fick klippa sönder Andreas gula tröjja och göra huckle av det i stället. Men det tog hon på sej inne på dagis :)
 
 
För er som undrar är det fräknar jag ritat på honom men han sprattla under tiden :))

Sjuk!

Veckan som har gått har vart jättebra! Mike trivs aldeles utmärkt på förskolan och vi har varit på utvecklingssamtal! Vilket gick bra det med. Cimbeli är jätteduktig på förskolan men verkar ha tappat/glömt sina öron där. Hemma hör hon för tillfället ingenting knapt. Även om jag försöker avleda/ersätta/muta eller hota henne! Trotsålder Cimberli! 
 
 
Kusin Emilio kör Cimberli på sin fyrhjuling!
 
Mike har visat upp sina svårigheter, eller ja, personalen på förskolan har sett hans problematik! Känns bra att dom ser honom! Dom sa mycket possitivt om honom! Va kul att höra vad han kan, ibland fokuserar jag mest på vad han inte kan. 
 
 
Efter sommaren kommer special-pedagogen dit och kollar på honom. Vi prata även lite om teckenspråk. Får se vad logopeden säger men jag tecknar redan till honom hemma men är svårt att nå fram och fånga hans uppmärksamhet. Men idag tecknade han hund :)
 
Vi är sjuka igen, förkylda och hosta som attans. Ur trist! 
 
 
Mike jagar Nicci! 
 
Idag blev det friggebodbygge! Eller Poolhus kanske, det låter skojigare.
 
 
 
Här är en vägg.
 
 
Fort går det!
 
 
Snart klart.
 
 
Andreas och grannen Citysnickarn spikar fort som bara den.
 
 
Är faktislt lite osäker på vad det är för man som bygger eller vad han nu gör. Men all hjälp är välkommen :)
 
 
 Nu fick det räcka för idag! Fortsättning följer, och tanken är att ett tak snart ska ta form! Kul!
 
Bjuder även på en familjebild från sist vi var i Espervik! 
 
 

Helger!

 Förra helgen var vi hos mina föräldrar tillsammans med min ena syster och hennes familj! Var jättemysigt! Pappa, systers Niclas och Andreas skulle åka till Tyskland på bussresa och köpa alkohol. Vad vi inte visste var att bussen skulle gå sönder och de skulle bli stående i nästan 8 timmar precis när dom kommit av Danmarks båten. 
Vad vi inte heller visste var att Solbergs buss inte ens bjöd på en bit mat, eller pengarna tillbaks. Kasst! Dom kunde ju fått en ny resa gratis ändå! 
 
 
Vi andra myste på stranden. Kändes helt vår-somrigt!
 
 
Vi hittade hundspår, hästspår, rådjursspår och en fisk.
 
Vi grillade och åt jättegott utan dom stora pojkarna. Men saknade dom ändå!
Men som tur var kom dom hem tillslut! Andreas hade köpt en parfym till mej :) Daisy från Marc Jacobs :) 
 
 
På söndagen var vi ute och gick och Emilio hade med sin fyrhjuling! Emilio körde Mike på den, men Mike tryckte på gas-vajern, fyrhjulingen körs fortare och fortare och stackars Emilio kunde inte få stopp på den först! Tillslut lyckades han bromsa som tur var. 
 
Underbart väder!
 
 
Mike jagar kusinerna med svärd!
 
Nu till Högskoleprovet! I lördags gjorde jag och mamma högskoleprovet i Borås. Det var spännande och klurigt. Men roligt!
 
 
Här är jag och Cimberli kl 7 på morgonen! Hon förbereder med inför provet :)
 
Jag kollade mina svar på kvällen och jag fick några rätt ändå. Inte jättemånga men är glad för att jag fick några poäng ändå :) men resultatet har inte kommit än, proven är nämligen värda olika myclet beroende på hur svåra frågorna är. Det får jag reda på om några veckor. Men det spelar inte stor roll då jag ska göra om det till hösten. Denna gången hade jag pluggat väldigt lite, nästan inget alls då det vart mycke runt om oss nu det sista. Nästa gång ska jag vara mera förberedd!
 
RSS 2.0