Sommarvår

Hur fint väder då! Så vackert ute och så varmt och skönt. Jag somm alltid fryser har frusit mindre för varje dag som gått faktiskt. 
 
 
Riktigt skönt att slippa tjocktröja och bara ha T-shirt-topp (eller vad det nu kalls för). 
 
Vi är verkligen ute och går varje dag, riktig lyx att kunna göra det. PÅ förmiddagarna blir det hemstudier, barnen har vart och är så duktiga! Efter lunch går vi ut och är ute i flera timmar. Sedan blir det trädgårds- och altanhäng. 
 
 
Här är vi vid Kinna Hotell. Vi gick runt i centrum och fångade Pokemón och avslutade med lek på en av Kinnas alla lekplatser. Efteråt doppade jag barnen i sprit. Badade dem i spritbad och duschade dem i spritdusch, sedan lagade vi mat i ett spritkök, eller jag låtsades göra det för att lugna mig själv. Men däremot så spritade de händerna innan de hoppa in i bilen och så tvättade vi händerna med tväl när vi kom hem. 
 
I skrivandets stund planerar jag hur och vilka växter som ska planteras i år. Djungelgurka är ett måste, det tilltalar mig något fruktansvärt, osäker på varför. Morötter är givet, mer då? Får se vad det blir. 
 
 

Vårvärme - Träning

 
Så jag har beställt nytt proteinpullver! En hel massa! 
 
 
Beställde tre olika fast med samma smak. En vegetarisk, en vanlig och en med extra mycket protein i. Den vegetariska smakar hö och halm, eftersmaken är inte helt anjenäm. Den vanliga med 17g protein smakar fantastiskt. SÅ fantastiskt att jag inte kan avgöra om den är godast blandat med mjölk eller vatten. Den verkar ge resultat också, känner mig starkare med! 
 
Våren är här nu det känns i hela mig! Vill börja plantera saker, sitta ute i solen och gå sköna vårpromenader. Man ska frysa in hösten och svettas in våren sägs det. Det tror jag stenhårt på. Svettas halft ihjäl när jag går runt i övervarmt underställ, fleecekläder och tjocka jackor. Det är så jobbigt att gå snabbt när man är varm, blir mer strosande av det hela. Skippar nog understället denna veckan... 
 
 
 
Här strosar vi i Örbyskogen som barnen kallar det. Jagar Pokemón. 
 
RSS 2.0