Blocket

 
Min fina vagn är till salu!
 
 
 Sittdel med syskonsittsen på! 
 
Hör av er om ni är vagnsugna!

Brutet ben

Mike har fått en greenstick fraktur på sitt ben! Detta ramlande alltså! Han och Cimberli sprang runt bordet och då föll han. Skrek i en timma oavbrutet, jag anade att han brutit benet! 
 
 
Efter besök på skene jourcentral och Borås -Akuten samt åtaliga timmar senare såg Mike ut såhär! Vi satt i 4 olika väntrum och i 4 olika akutrum :) men Mike höll god min ändå och tillslut somnade han. 
 
När det gått ett dygn hade gipset stelnat, då märkte jag att det var en buckla på baksidan av det. Ringde in till gipsavdelningen och dom bad oss åka in! 
Nu ser han ut såhär: 
 
 Ett kortare gips fick han! Innan kunde han ju inte böjja på benet, Då var tjejerna på gips snälla och gipsade ett mindre! 
 
Stackars lille Mike!
 
 

Inskolning

Nu är snön borta helt tror jag! Kom en mastig hög idag men den försvann igen. 
 
 
När Nicci somnade kastade jag på mej ytterkläderna och ut på altanen! Inte ofta jag hinner dra dom stora barnen i pulka runt runt på altanen :) Vi hann leka en bra stund innan lillegrabben vaknade. 
 
Denna veckan är det inskolning. Samtidigt som Andreas måste jobba helgen, han är alltså borta måndag-söndag-torsdag! Men som tur är har mamma lyckats ta ledigt! Tack mamma! 
 
Inskolningen har gått över förväntan bra! Jag har vart med dom hela veckan, men i morgon ska jag lämna dom själva! Jag har redan planerat vad jag ska göra mellan 10,15-11,50. Dammsuga sovrummet (enda jag inte dammsugit) städa färdigt toaletten, damma barnens rum, packa inför helgens bravader, vika tvätt samt crosstraina! Känns på nåt sätt själviskt att lämna dom när jag ändå är hemma! Ja jag ska gå en snabb promenad oxå! 
 
 
 Aaah jag avskyr primtal! 
 
Ha en fin helg! 

Nötter

 
 
Sitter och funderar på fall jag är allergisk emot pinjenötter. Jag kan inte minnas att jag ätit det flera gånger. Men när jag åt det sist klia det massa i halsen och brände på läpparna. Jag var gravid då, kanske gjorde det att jag var extra känslig?! Alla andra nötter och mandlar äter jag utan problem! Jag får prova igen helt enkelt :)  Men grannen har nötallergi och i värsta fall kan jag rulla nerför baksidan på vår tomt och hamna i deras! Kanske kan rulla hårt in i deras fönster och lixom låna hans adrenalinsprura. /Alternativt gå till läkaren.
 
 
Nicci hel-nöjd i sin fina gåstol! Tack Linnea!
 
Men! Idag var jag hos läkaren på
barnmottagningen för Mike. Jag hade noga antecknat saker som jag tänkt ta upp med henne, saker som jag tycker är avvikande eller annorlunda beteende. Men glömde telefonen i jackan. Trots att jag bara fick fram en tredjedel av vad jag ville sagt, sa läkaren att hon vill skicka Mike till ett NP team i Borås! Sjukgymnast, Logoped, barnpsykog mm! Nu kommer vi få hjälp och rätt verktyg till Mike. 
 
Känns jättejobbigt och jättebra på samma gång. Känns jobbigt att det är nåt "fel" med Mike.
Känns bra för att vi gör vad vi kan för att hjälpa honom! 
 
 
Me and My Mike :)
 
RSS 2.0