Troll

Mina söta troll!
 
 
Snart ska dom börja förskola! Kommer bli jättemärkligt att inte ha dom hemma, fy va jobbigt för mej, ensamt! Cimberli längtar ibland och ibland inte till förskolan. 
Men nu är Cimberli över tre år och då rekommenderas det ju att dom ska vara på förskolan 15timmar / vecka!
 
 
Mike på härlig vinterpromenad idag! 

Helgen

Helgen bjöd på 2 kalas, var riktigt mysiga båda två! Skönt att komma ut och träffa lite folk med! Jag och Mike var i Borås i fredags och handlade presenter. Jag var jättestressad för att Nicci var hemma med Andreas och Cimberli. Speciellt eftersom Nicci precis börjat ta flaskan.
Men givetvis hade det gått jättebra.
 
Familje-gympa var det på lördagen, min goda vän är ledare i år, hon passar perfekt som ledare. Alla som var med verkade hel-nöjda! Cimberli var glad och nöjd hon med!
 
Korvgrillning på söndagen och lite skridskoåkning!
 
 
 Cimberli var duktig som attan, fast hon bara åkt en gång förra året!
 
 
Isen såg man rakt igenom! Fint!
 
 
Zessie stod inte stilla många sekunder, tillslut ville hon sitta i Mikes åkpåse :)
 

Nicci

Igår blev Nicci hela 5 månader!
 
 
Stabil pojk de där :) 
 
 

Längesen!

Nu var det längesen jag bloggade. Men vi har varit sjuka. Jag och Nicci är fortfarande förkylda men resten är friska. Alla barnen har haft feber. Cimberli yrade massor, trots att hon bara hade drygt 38 grader i feber (jag testade med flera termometrar för att va säker) jag blev riktigt rädd då hon sluddrade massor.
 
 
Nicci & Mike selfie! 
 
 
En efter några dagar inomhus var vi bara tvungna att komma ut och få lite luft, men va rått det var! (Jag visste inte att hjulen på ståbrädan blinkade hysteriskt när jag beställde den, men det ser ändå ganska kul ut!)
 
 
Jag och barna har vågat oss på att baka macrons! Yummy som vi säger!
 
 
 
 Nicci äter majskrok och tumme varvat med tå!

Älsklings födelsedag!

I lördags var vi på jakt efter en handukstork. Kräsen som jag är, var det självklart svårt att hitta den. Jag får helt enkelt beställa den på nätet!
 
 
i fredags fyllde älsklingen 30år! Då fick han denna fina vinflaskan av min mamma och pappa :) Bilden är tagen på midsommar!
 
Vi firade med att han jobbade till 16 :) sen kom hans och mina föräldrar, Sandra med familj och på kvällen var 2 polare till Andreas här! Hade köpt smörgåstårta från Ica maxi! Mumms!
 
Presenten från mej var spa! Det va längesen nu vi gjorde nåt själva. Blir spa med 4-rätters och lyxiga behandlingar! Ska bli mycker skönt! 
 
På lördagen gick vi ut i skogen och grilla korv! Tillsammans med mina systrar, kallt men gott ändå! 
 
 
 Mike dricker saft :)
 
 
 
 
 
 Myspys!
 

Nytt år!

Gott nytt år på er alla bloggläsare! Alla andra med ;)
 
Hur har ert nyårsfirande varit? Vi var hos svärföräldrarna och åt kalkon! Gott!
Dom stora barnen var glada och nöjda hela kvällen, Nicci å andra sidan, han var gnäll-apa! Har vart det sen julafton! Kan han känna av julstress, få nya tänder (fantastiskt att man kan få nya tänder), eller är det utvecklings fas tro? Vilket fall skriker han på kvällarna lille pipis! Men är han väldigt söt ändå :) 
 
 
Här sitter han och leker med sina fötter, bara 4,5 månad :) 
 
Vi hade med oss båda hundarna, Diamond bor ju hos min mamma och pappa annars, men dom var bortbjudna och Diamond är jätterädd för smällare, inte Zessie. Men det gick jättebra, han var rädd i mellanåt för smällarna men inte hela tiden!
Visst är det jobbigt med rädda hundar, men raketer är ju festligt! OCH man kan faktiskt träna bort mycket om inte all rädsla för smällare, men tror många hundägare är som jag och kommer på det sista veckorna före nyår/påsk! Men nu jädrar ska här smäll-tränas!
 
 
Mina söta kids!
 
 
Här är ett tjuvkik i kojjan! Den är inte riktigt färdig än, men på plats i Mikes rum!
 
 
Vi började året med en härlig promenad, Cimberli var tvungen att åka lite rutschkana :) 
 
Hoppas ni njuter av det nya året! 
 
RSS 2.0