Vardag

Idag hade jag seminarie. Det handlade om olika vård case! Hur man ska gå till väga vid olika situationer. Exempelvis att god handhygien är A och O inom vården. 
 
 
Andreas har för övrigt haft hål i sin ena ficka. Han har envisats med att stoppa telefonen i samma ficka hela tiden. Varje gång ramlar den i golvet. Men sen lagade jag fickan! Som en slags kärleks-present. Observera att det både är röd och beige tråd!
 
I morgon ska jag sitta och plugga inför tentan som är på fredag. Är mycket att ta in och lite komplicerat med. Men klart det inte ska vara lätt att plugga till Sjuksköterska.
 
 
 Såhär söt är Nicci när han ska till förskolan! Han bär gärna allas väskor med =) Han trivs jättebra på sin förskola. 
 
 
 
Dom är så söta på mornarna. Jag brukar muta dom med riskakor. När dom klätt på sej och är helt klara får dom det. Ibland får digestivekex ;) Men dom får inte ha på sej skor inne =) 
 
Natti! 

Äntligen!

Äntligen börjar jag blogga igen! Har längtat så men inte hunnit. 
Hur har er sommar varit? Regnig? Solig? Jobbat mycket? Jag har haft allt :)
 
 
Tok-regn på High-Chaparall :)
 
 
Solig Midsommar i Varberg (Espevik) 
 
 
Jobb! På Neonatal i Borås, Säs! 
 
Jag hade tur med mina veckor som jag var ledig! ena veckan var det toppenväldet här i Örby och andra veckan åkte vi där solen var! Stockholm! Hade en toppen vecka där! 
 
 
 
Här är vi på en camping i Stockholm! Tränar inför Action Run som är i Örebro snart! Det var en man som gick armgång brevid, han höll på att ramla ner och då skrattade jag högt åt honom. Då skämdes Andreas. Men det var ett skratt som bara kom. Inte lyckades jag sluta skratta heller 😂 
Nu ska jag sova! imorgon ska jag plugga inför Seminariet som är på tisdag och Tentan som är på fredag. Mikrobiologi och vårdhygien samt immunologi! Sov gott! 
 
 
RSS 2.0