Gips!

Så då landade vi i Spanien! Barnen var jätteduktiga på planet och somade tillslut gott! Men sedan ville dom sova vodare. Hela planet tömdes typ innan vi fick väckt Mike och Nicci! Mike är så ljuskänslig så det tog en stund innan han kunde se. Vi har hyrt bil av firefly. När vi skulle hämta ut den krånglade det och till slut blev det 4,5 x så dyrt som ursprungspriset! Men gott att ha bil här nere. Eftersom vi är fem så måste vi alltid åka i två taxibilar. Vi skulle få en renault megan men fick en söt fiat 500L i stället. Supersöt! 
 
 
 
Vi kom till lägenheten vi hyrt sent på natten. Dagen efter besökte vi våra vänner som bor här nere i Torrevieja. Vi gick till en lekplats och lekte lite. Det slutade med att Nicci ramlade ner 2,5m och bröt armen. Jag blev så rädd, eller ja vi alla blev så rädda för han landade på huvudet, eller kinden. Är så tacksam att det "bara" var lillens handled som brutits.
 
 
 
 

Men tack och lov har de bra sjukvård här. Först var vi inne på en vårdcentral där läkaren inte kunde ett ord engelska. Men dom i receptionen var väldigt trevliga och sa att vi måste till sjukhus. Sedan googlade jag bästa sjukhuset i Torrrevieja och sedan åkte vi dit. Hospital universitario de Torrevieja. Två timamar senare var gossen gipsad! Smidigt med det där blåa försäkringskassekortet! Bara visade upp det och Niccis pass sedan tacka vi för oss och åkte! 
Efteråt hämtade vi dom stora barnen som var kvar hos våra vänner och åkte tillbaka till lägenheten. Så skönt att barnen kunde va där medans vi var på sjukhuset med Nicci! Tack T och P! 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0