Födelsedag!

Jag älskar att fira andras födelsedagar men är verkligen inte noga med att fira mig själv. När jag var liten älskade jag att fira mina födelsedagar, Cimberli är precis som mig på det sättet. Hon älskar att fira allt man kan!
 
Mina systrar kom och hämtade mig på fredagen före jag fyllde år! De bad mig packa lite saker och följa med! Det blev hotell i Göteborg med skumpa och jättegod mat. Vi sov på ett hotell som ordagrant ligger i Nordstan. Den hade så god frukostbuffe! Sedan gick vi ut och åt på en restaurang som jag inte minns vad den heter, men den ligger på avenyn. Det var väldigt god mat! Sedan gick vi vidare till lite skybars och sånt. Hur mysigt som helst. Dagen efter shoppade vi i Nordstan och på NK =) efter det åkte vi hem. Där väntade det kalas med tårta och senare blev det grill! Perfekt! 
 
 
 Så här ser jag för övrigt ut nu när jag är 35 år! Med smink och filter. 
 
 
Vi brukar åka till liseberg, Astrid lindgrens värld, Borås djurpark eller andra roliga saker när någon i familjen fyller år! På det viset får Cimberli det firande av födelsedagar som hon älskar! Denna dagen började med regn, solen brukar alltid lysa på min födelsedag, och mycket riktigt kom solen denna gången med. Men vi bestämde universeum för jag ville kolla på aporna. 
 
  
 
 
Men till min stora besvikele somnar aporna kl 16,00 prick. Vi kom in till aprona 16,06 så vi missade de gulliga små djuren. Vilken besvikelse! Det var bara jag som blev besviken, de andra var nöjda och glada ändå. 
 
 
 
Så vi gick upp vidare till Utställningen eller vad man nu kan kalla det!
Temat var typ hälsa. Det fanns flera olika fysikprov man kunde göra, bland annat kunde man kolla hur högt man kunde hoppa. Cimberli hoppade 185 cm och Mike 130 cm. Alltså när de hoppade kom hon upp 185 cm med huvudet, om ni förstår. De hoppade inte 185 med fötterna, haha. Mike lärde ju sig hoppa jämfota för typ ett år sedan, så hans hopp var riktigt imponerande. Det fanns även tandhälsa med en jättemun som på riktgit luktade illa i munnen. Även en skördetröska som var som en simulator. Man fick tanka den utanför och sedan sköda. Vi fick hjälp av flera barn som gick förbi och ville tanka åt oss så vi slapp klättra ner från tröskan. 
 
 
 
 
 
Här hänger Nicci, en pappa blev så imponerad över att Nicci kunde hänga kvar så länge så han hängde genst upp sin son. Sonen släppte efter cirka 10 sekunder och då blev pappan snopen. Nicci hängde över en minut och gjorde flera pull ups under tiden. Men vi kan ju inte alla va vinnare. På bilden släpper Nicci precis greppet =)
 
När vi kom hem gjorde jag kräftsoppa med parmesanchips och krutonger. Sen var alla jättetrötta och stensomnade!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0