Hallifornia

Älskar Hallifornia. Folket, maten, allt åkande... ja allt! 
 
 
Nicci köpte denna brädan förra året på Hallifornia! Han älskar den! 
 
 
Här står Nicci och dansar på sin skateboard. Mike står bakom och betraktar den härliga dansen. 
 
 
Hela konceptet är så skönt. Passar mig perfekt Jag gillar ju verkligen folk som är totalt olika mig. Ju mer olika mig destå mer gillar jag dem, märkligt ändå! 
 
 
Här springer Mike, Cimberli och en kusin på klipporna. Tänk att Mike kan springa så bra, jag var orolig att han inte skulle kunna springa alls för att va helt ärlig. Han kan allt. 
 
 
 Min fina muñeca! 
 
 
 
 
Jag och Cimberli bestämde oss för att åka ner ännu en sväng till Hallifornia, bara jag och hon. Vi gick och tittade på blan annat när de åkte i vattnet efter ett snöre, vet faktsikt inte vad det heter men det ser kul ut! Sedan gick vi och köpte mat. Jag älskar Bao buns och önskar mig en sån ång-korg varje år både till jul och födelsedag, så jag kan baka egna baobröd men ikke får jag någon. Håller tummar att jag får en till jul.  
 
 
 
Efter maten hoppade C lite på stranden och vi gick för att köpa glass. Då ringde A och berättade att Nicci kanske smällt upp ett dörrhandtag i Mikes ansikte. Oklart vad som helt hände. Men Mikes läpp var spräckt i alla fall. In i bilen och katapultkörning till akuten i Borås. Där mötte vi upp killarna. Som tur var prioriterade de Mike och han behövde inte vänta länge. Han låg helt stilla när de undersökte och tejpade honom. Tjepen fick nästan va på ett dygn innan Mike hade dragit bort alla stripes. Men  jag tejpade om honom och han läkte otroligt snabbt trotts allt! 
 
Men jag älskar Hallifornia ändå! 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0