Sommarlov!

Nicci slutade förskolan i onsdags. Hans avdelning var en ren femårsgrupp. Det har vart så bra. han har utvecklats och utmanats under hela året. Lärt sig massor. Barnen har varje vecka fått ta med sig en sak var att visa för de andra barnen. Nicci tog med sig ett rörelselarm som tjuter när man passerar det. Senare hade han sagt till pedagogerna att han gömt den i deras fikarum och att den filmade samt spelade in vad de sa, hahah! När de hade avslutning fick barnen sitta på en tron i guld och högtidligt kallas upp en och en. Nicci var så nöjd och så glad. 
 
 
Han valde självklart Batman-tröja och kavaj. Med utsläppt hår dagen till ära. 
 
 
Här är den nöjda Nicci efter avslutningen. Som för övrigt var hemlig. Han är taggad inför förskoleklass och är pirrig säger han. Samt att han kommer brotta ner alla som bråkar med Mike, vilket tveklöst tyvärr stämmer. Han är jätteduktig på förskolan och är alltid delaktig i alla saker de gör men hemma är han som en ångvält. Han är för smart för sitt eget bästa, totalt orädd och stark som en oxe. 
 
 
Mike och Cimberli hade avslutning i torsdags! Det regnade lite tidigt på morgonen och jag bad Nicci hitta ett paraply. Han hittade inget men valde att ha på sig diverse assesoarer. Efter en lång diskussion gav han upp, detta trots att jag hade slut på argument om varför han inte fick ha på sig mössa, vantar och halsuk. Några av Niccis argument var: det är ganska kallt ute, jag vill inte stå där och frysa. True. 
 
 
Ren perfektion! 
 
 
Nicci stod och försökte stoppa sina impulskontroller under hela avslutningen, han var sugen på att springa i den hala blöta slänten och ramla med de andra barnen, han tycker även att han skulle på klättra i ett snett träd två meter över marken. Sedan kom en stor drös med barn som ville ha med honom till en trädkoja men han stod fint kvar med mig tills Mike och Cimberli sjungit färdigt. Mike gick till och med upp av sig självt och var så glad hela skolavslutningen. Han var så fin och vinkade glatt, han var inte alls obekväm med att stå med klassen framför alla föräldrar. Cimberli briljerade som vanligt och var så vacker! Så stolt! 
 
Barnen ska vara lediga hela sommaren! Efter lång väntan - SOMMARLOV! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0