Städning!

På sommarlovet har jag tänkt rensa på vinden. Ta två flyttlådor i veckan för att inte känna att pressen blir för stor. Svårt att veta vad man ska spara på. Gosedjur och CD-skivor? Svårt svårt. Garaget städas faktiskt ofta men så länge det köps mer saker hela tiden kommer garaget alltid vara fullt. Ändå har vi tagit bort några saker.  Det ligger även båtdynor överallt som snart ska ligga i båten i stället. 
 
 
 
Mike försöker lotsa sig mellan alla pinaler. Garaget är för övrigt kameraövervakat och dubbel-larmat. Vi har Sektor alarm och larmet går direkt till SOS när det larmar. Jag och barnen har fler än en gång råkat missa att stänga av larmet genom att öppna garageporten direkt, det är både pinsamt och irriterande när det händer, men bra att det funkar. 
 
 
Jag vet inte vart gräset på bilden ska vara. Kan inte bestämma mig, det står att gräset blir två meter högt. Kanske kan klippa det allt eftersom? Ska även lägga plattor i gången och sätta i lamporna som ska lysa på träden och gångplattorna. Det kommer bli kalas!
 
 
Där borta mellan cyklarna står gräset. Ja där står ju ännu fler saker som ska in i garaget =) Min syster har äldre barn och hon är alltid snäll och ger oss deras cyklar när de blivit för små. Eller barnen för stora. 
 
 
 
Barnen älskar att leka i sandlådor och grus. Som de flesta barn gör. Men eftersom A inte vill ha någon sandlåda för han anser att de är smutsiga och att katterna har det som toalett (vi har inga katter) så prövar barnen titt som tätt att leka i det förbjudna stenlandet. Mike åkte kana antalet gånger och sedan efter lite tillrättavisning hjälptes barnen åt att kratta och spada tillbaka stenarna. Duktiga barn! 
 
I morgon är det midsommar! Jag ska göra krans och har bakat två tårtor. En med choklad och hallon samt en Raw flädercheeskake. Vi ska fira med vänner och dansa runt stången, allt enligt den Svenska traditionen. Det ska bli bra väder med, jag älskar att inte frysa! Förra året var vi på den Franska Rivieran och året före på Daftö Resort i Strömstad! Hoppas ni får en fin midsommar! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0