Universeum

Vi besökte Universeum med kussarna! Det var dinosurie-tema. Så kul, de hade gjort Dinosar som rörde sig, lät märkligt, stönande och morrande.  

 

Nicci körde Spiderman-outfit. Vet inte hur han fick den stora lerfläcken på ena knät.

 

 
 Mikes hand beter sig konstigt på bilden, i regnskogen.
 
Vi vi skyndade oss upp till tredje våning där aporna var. Jag försökte övertala min syster att aporna skulle somna om vi inte skyndade oss upp. Hon trodde jag skojade som vanligt, vilket jag inte gjorde. Aporna hade gått och lagt sig innan vi kom in. 
 
 
 
Här går vi på en svajiga hängbron. Hängbroar är en av de konstruktioner jag gillar bäst, exempelvis Golden Gate-bron och Stora Bältbron. GG- brons remmar når jorden runt tre gånger om man lägger dem på rad förresten. Bågbroar gillar jag näst bäst. 

 

 

Nicci aka Tarzan.  

 För att hitta Dinosaurierna fick man gå ut genom en dörr på typ fjärde våningen. Det var en skön, solig dag och perfekt för att träffa Dinos. 

 

 

Nicci är helt säker på att det stod att man inte fick mata eller stoppa in handen till Dinosaurierna. Givetvis gjorde han båda!  

 

 
Nicci sprang runt i ganska hög fart, därför är han med mest på fotona. Enda chansen till att fota var mitt i Niccis språng. Han tyckte Dinosarna var så fashinerande! 
 
 
Den lät oss klappa den. Hon i bakgrunden är sjukt rädd. Jag verkligen älskade Dino-utställningen men det kunde funnits mer Dinos! 

 

 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0